Home » NYHETER MARS 2011

NYHETER MARS 2011

Endelig er den klar til å presenteres! Hårkrem-voks “Form & fylde”. Naturlige ingredienser, svak diskré duft, gir pleie, form, fylde og beskyttelse. Olivensåpe laget av utelukkende olivenolje er nå klar, vi har kalt denne Oliven 100%. Så har vi også noen tilbud i butikken. Håper dette faller i smak!
Nyhet!

Hårkrem-voks “Form og Fylde”. Arbeides inn i håret, gir form, fylde, pleie og beskyttelse av håret. Passer fint til kort hår, fint hår, tørt hår/hårtupper m.m. Effekten minner om det samme som fra hårskum, men håret blir ikke stivt eller klissete.

Les mer under: Hårpleie, i nettbutikken.

 

Ny såpe basert på fettstoff av kun olivenolje. Gir en lavt-, myktskummende og mild såpe. Naturell.
Leppepomade av økologisk sjokolade, kakaosmør m.m. Denne har vi hatt en stund. Nå kommer den endelig i nettbutikken!
Håndverkerkrem 50ml vil etterhvert komme i denne praktiske og hygieniske pumpeflasken. Denne er nå i nettbutikken. Tuben er fremdeles i salg, men vil gå ut.
 

Det er fremdeles vanskelig å finne en naturlig farge til Lavendelsjampoen som ikke falmer etter en stund. Derfor selger vi ut et par tidligere produksjoner til reduserte priser. Holdbarhetsdatoen er god..et stykke ut i 2012 på alle. Nå er det bare å benytte sjansen, deilig sjampo som passer de aller fleste hårtyper..med Silkeprotein!

 

Rester fra et par produksjoner Kamillesjampo også til reduserte priser. Konsistensen varierte litt etter ny ingrediens. Men, de er flotte til mild sjampo/dusjsåpe, med vitaminer og  pleiende ingredienser. God holdbarhet.
Styrkende urtesjampo ble også litt tyntflytende etter ny ingrediens. derfor til redusert pris. Denne er fullpakket med vitaminer og mineraler.
Masseres inn, la virke et par minutt, og du får styrkende kur-effekt!
Kun 100ml. God holdbarhet.
Rosmarin vitaminlotion går ut på best før dato, om kort tid.
Selger til innbruddspris, så lenge vi har igjen!

Tips en bekjent