Home » NYHETER & TILBUD

NYHETER & TILBUD

NYHETER MARS 2011 NYHETER MARS 2011
Endelig er den klar til å presenteres! Hårkrem-voks “Form & fylde”. Naturlige ingredienser, svak diskré duft, gir pleie, form, fylde og beskyttelse. Olivensåpe laget av utelukkende olivenolje er nå klar, vi har kalt denne Oliven 100%. Så har vi også noen tilbud i butikken. Håper dette faller i smak!
Mer info
NYHETER FEBRUAR 2011
Vel møtt i det nye året! Her venter vi på at solen snart kommer tilbake! Vi presenterer et par nye ting denne gangen, bl.a: Mykgjørende Ringblomstsåpe med Honning og E-vitamin, nye praktiske vakum-pumpeflasker til Rensemelk og Lavendel ansiktsolje kommer nå også i pumpeflaske. Jobber med et helt nytt spennende produkt til din hårpleie, dette produktet er snart klart til introduksjon. Og ikke minst, 100% Olivensåpe naturell. Denne er snart ferdig modnet og blir lagt inn i nettbutikken med en gang den er klar. Det vil også komme inn noen gode tilbud. Vi må justere produktprisene etter den generelle prisøkningen som har vært siste året på bl.a. oljer og emballasje og Posten har satt opp sine takster fra nyttår. Ny fastpris på porto blir kr. 69,-.
Mer info
NYE GAVEPAKKER I NETTBUTIKKEN!
Nye gavepakker i nettbutikken, og flere kommer! Se i nettbutikken under; gavepakker!
Mer info
NYHETER NOVEMBER 2010
Hektisk sommer og høst er over, nå er det forberedelser til julemesser og julehøytid! Vi har produsert opp den populære pepperkakesåpen til sesongen og presenterer 2 nye håndlagede såper. Flere nyheter og gavepakker kommer i løpet av kort tid.
Mer info
JULI 2010
En kort nyhetsmelding i travel messe-sesong! Nå har vi oppgradert Ringblomst kroppsmelk og Baby lotion. Deilig pleiende lotion, som styrker og gir supermyk hud. Vi har også en ny utgave av SPA-såpen, mere duft og mere skum! Les mer i nettbutikken! Følg med oss på Facebook og få nyheter og informasjon her! God Sommer!
Mer info
APRIL 2010
Bli ny fra topp til tå! Tiden er inne til pleie av trøtt vinterhud, og bli klar for sol og sommer. Få frem lekre sommerføtter med fotbad, fil og fotkrem. Skrubb bort døde hudceller med kroppspeeling og gi håret en vitaminkur! Vi lanserer 2 nyheter denne gang: Fotbad med Ringblomst og Lavendel og Kroppspolish komplett Ringblomst og Lavendel.
Mer info
NYHETER MARS 2010
Nå finner dere Nyeng Hage også på Facebook, her vil vi legge ut litt forskjellig aktuell informasjon. Vi har laget opp helt ferske solkremer for sesongen og legger de tidligere produksjonene på tilbud. Prisene på en del produkter er justert i forhold til økte priser på emballasje og diverse råvarer. De har ikke blitt justert på en god stund, så de nåværende råvareprisene vil ligge til grunn for justering av utsalgsprisene på nye produksjoner. Se i nettbutikken for aktuelle priser. Vi er glad for at vi nå får tak i uraffinert, kaldpresset og økologisk sheasmør. Dette vil erstatte/har erstattet den kaldpressede og økologiske varianten vi har brukt i alle produkter med sheasmør. Dette har vi byttet ut i Body Butter, Avocado og Lavendel vitaminkrem, Skrubbekrem ansikt og skrubbekrem kropp, Silent Hunter aftershave-krem, Balsam hårkur(pleiende), Rose Dag og Rose Natt krem, Fuktighetskrem Honning, Myrra-stift, Solkremer, Lindeblomst vitaminkrem, Intensiv krem-salve, Ringblomst vær og vind, Kuldekrem, Rensemelk og i leppepomadene. Denne kvaliteten på sheasmøret innehar enda mer pleiende egenskaper for huden! Ser frem mot solrike dager, vår og sommer!
Mer info
NYHETER NOVEMBER 2009
Julen nærmer seg med stormskritt og nå har vi fyllt opp med gavepakker i nettbutikken. Årets Honning er også klar og på plass i butikken. Ellers har vi et par nyheter som vi er glade for å presentere.
Mer info
NYHETER VÅR II, 2009
Vi har to nye produkter i nettbutikken med økologisk jordbæraroma vi vil presentere og vi har byttet ut vanlig salt med økologisk havsalt i kroppspeeling “komplett”. Rene råvarer, så nært det naturlige som mulig, er det beste for oss og for naturen vår, vi er derfor opptatt av å bruke råvarer av økologisk kvalitet. Her kommer noen go’biter i så måte!
Mer info
NYHETER VÅR 2009
Våren gjør sin anmarsj og vi forbereder en ny sesong mer lettkledd og med mer aktiviteter ute i friluft. Gi huden og håret litt ekstra næring og pleie, slik at den er rustet for påkjenningene av bl.a. sol. Rist bort vinterens gråe preg og gi håret en vitamininnsprøytning med næringsrik hårkur og skrubb vekk døde hudceller og gi huden ny giv. Tips: Fotbad med Havsalt, slip vekk døde hudceller og smør inn med mykgjørende fotkrem/håndverkerkrem. Kroppspeeling til kroppen, fjerner døde hudceller og gjør huden myk og glatt. Til ansiktet en krem med karotin gir glød og raskere farge f. eks Nærende gulrotkrem eller Ringblomst vær og vind. Det er godt med farge i kinnene og skulle det ta en stund før vi får tid i sola, kan vi få fin glød med Brun uten sol gelé, så lenge! God vår!
Mer info